25101616
mail@albedosoft.dk
Odoo - Sample 1 for three columns

Dræbergs Specialfabrik A/S

Dræbergs Specialfabrik har eksisteret i mange år og leverer kvalitets tøj- og udstyr til erhvervslivet. Vi har fået implementeret Odoo administrationssystem hvor vi også havde nogle specielle ønsker til kontoplan, opsætning af distrikter, afdelinger, EAN nr. mv. Vi har nu 18 brugere af systemet i både økonomi, salg og i andre afdelinger og er meget tilfreds med både systemet og hele implementeringsprocessen. Vi har fået fuldt oplæring af systemet og har en support og hotline aftale  og Mitat er yderst kompetent og kan svare på både de systemmæssige, bogholderimæssige og forretningsmæssige spørgsmål og gode input til forbedring af vores forretningsgange.

Tak til Mitat og AlbedoSoft ApS for et godt samarbejde og et godt system som vores medarbejdere har taget godt imod.

Theis Dræeberg
CEO hos Dræbergs Specialfabrik A/S

Growers Link ApS

Growers Link er et nyoprettet engros virksomhed på grønttorvet og vi har valgt AlbedoSoft’s system til styring af vores regnskab, salg og lager. Vi har behov for både at lave almindelig og et økologisk regnskab som nu er oppe at køre. Jeg fik systemet rekommenderet af tidligere brugere som også havde gode referencer om AlbedoSoft som leverandør. Jeg har været meget tilfreds med forløbet og jeg kan altid ringe eller skrive og får den hjælp som jeg har brug for. Jeg får både hjælp til systemet men også til mine andre regnskabsmæssige og opsætningsmæssige spørgsmål.

Jeg vil klart anbefale AlbedoSoft’s administrations program og glad for at have valgt det.

Peter Alexander Lawaetz
Ejer af Growers Link ApS

Odoo - Sample 2 for three columns

KS1 Entreprise ApS

KS1 er et professionelt håndværksfirma der i mange år har lavet fra små reparations opgaver til store renovations og udbygningsopgaver for både private og virksomheder.

Efter at vi har fået en hjemmeside og denne er blevet søgemaskine optimeret af AlbedoSoft er der kommet mange flere kunder og vi har udviklet os fra få ansatte til over 10 nu. Vi har nu også implementeret deres administrationssystem så jeg kan frigives fra mange administrationsopgaver og kan nu være mere hos kunderne og bruge tiden til at finde nye kunder. Jeg kan varmt anbefale AlbedoSoft som har høj service, gode priser og dygtige til at forklare og afslutte opgaven.

Stort tak til AlbedoSoft!

Johannes Oganesian
KS1 Entreprise ApS


Odoo - Sample 2 for three columns

Durlev's Gourmæt v/ Thomas Durlev

Da jeg over flere omgange har fået lavet hjemmesider fra andre end AlbedoSoft og i alle tilfælde har sitet ikke kunnet leve op til hvad det er der skal til for, at ligge godt på Google med diverse indbygget koder mm. Vi tror alle at når vi får lavet et lækkert design så har vi en hjemmeside der er klar til at skabe mere god forretning, tro ikke dette men tag derimod fat på AlbedoSoft så de kan guide dig til de helt rigtige løsninger til gavn for dig og din forretning. Ikke nok med at det er en god løsning men de er også meget service orienteret, omstillingsparate og meget fleksible i deres måde at håndtere en kunde på så du lige nøjagtig får hvad der er bedst for din forretning.

Jeg kan til hver en tid varmt anbefale AlbedoSoft. 

Thomas Durlev
Durlev’s Gourmæt v/Thomas Durlev


Odoo - Sample 1 for three columns

AGATech.dk

Vi har fået et professionelt Odoo hjemmeside så vores kunder finder os. Vi fik leveret det hurtigt og kan varmt anbefale Albedosoft som din samarbejdspartner.


AGATech Aps v/Ali Özdemir

Odoo - Sample 2 for three columns

HT-Prestige ApS

AlbedoSoft har hjulpet os med at vedligeholde og opdatere nuværende Magento webshop samt lavet et nyt hjemmeside og nu igang med vores svenske Webshop. Vi har nu en fuld Odoo løsning med webshop, crm, regnskab mv.

De har arbejdet præcis efter vores behov og ønsker til meget gode priser. Hvis i har brug for et godt system der dækker alle jeres behov fra regnskab, lagerstyring, crm, marketing, projektstyring mv. så tag fat i AlbedoSoft og få et godt tilbud.

HT Prestige ApS