25101616
mail@albedosoft.dk

Mål

Vores formål er, at tilbyde enkle og fleksible software produkter samt hjemmesider af høj kvalitet tilpasset den enkelte virksomheds behov. 
Vi har priser som selv iværksættere og mindre virksomheder med mindre økonomi skal have råd til.
AlbedoSoft tager samfunds ansvar alvorligt og giver 1 % af omsætningen til velgørende formål i Danmark eller i udlandet.


Mission

Vi vil være det sted som kunderne skal tænke på som det første når der skal investeres i software systemer og hjemmeside løsninger i Danmark.


Vision

AlbedoSoft vil tilbyde fleksible og brugervenlige software systemer optimalt tilpasset virksomhedens behov til markedets bedste priser og services.


Værdier

  •   -  Integritet
  •   -  Nytænkende
  •   -  Opmærksom
  •   -  Resultater


Mønsterbryder

Der er en tendens i Danmark om, at bare give et login og adgang til software programmerne. Vi skal ikke glemme, at alle virksomheder er Unikke,

En opsætning af Software programmer og tilpasning af virksomhedens processer og forretningsgange skal matches korrekt.


AlbedoSoft
  har stor erfaring med salg, support og implementering af Software systemer, konsulent assistance,  administration, ledelse, økonomi og forretningsudvikling.

Vi har enerettighederne og er certificeret partner for følgende software systemer:

  • Odoo  –  Administrationssystemet der har både CRM, regnskab, fakturering, rapportering, marketing, kommunikation samt ordre- og projektstyring i et system.